Două femei au atacat o secţie de poliţie dintr-o suburbie a Istanbulului

Două femei neidentificate au deschis focul şi au aruncat cu o grenadă asupra unui autobuz al poliţiei turce, atunci când acesta a ajuns, joi, la o secţie dintr-o suburbie a Istanbulului, atacul nefiind soldat cu victime, potrivit unor imagini difuzate de agenţia Dogan, relatează Reuters.

1833 afișări
Imaginea articolului Două femei au atacat o secţie de poliţie dintr-o suburbie a Istanbulului

UPDATE: Poliţia turcă le-a omorât pe cele două femei care au atacat joi dimineaţa un autobuz al forţelor de ordine, atunci când vehiculul a ajuns la o secţie dintr-o suburbie a Istanbulului, informează postul de televiziune NTV, citat de Reuters.

Cele două femei au fost imobilizate într-un apartament dintr-un imobil situat în apropiere, unde se adăpostiseră după comiterea atacului, a mai informat postul de televiziune citat.

Una dintre femei a aruncat o grenadă, iar cealaltă a deschis focul, în timp ce autobuzul poliţiei anti-revoltă se apropia de secţia din districtul Bayrampaşa din Istanbul.

Poliţia a răspuns cu focuri de armă, rănind una dintre femei, înainte de a le urmări pe amândouă până când acestea au intrat într-o clădire din apropiere, a informat postul de televiziune CNN Turk. Forţele speciale au fost trimise la faţa locului, iar locuitorii au fost evacuaţi în vederea desfăşurării unei operaţiuni.

Potrivi Hurriyet, un ofiţer de poliţie a fost de asemenea rănit în confruntare.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici