Două persoane au murit într-o explozie la o fabrică din Marea Britanie

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, după ce o explozie s-a produs la o fabrică din oraşul Cardiff, situat în sud-vestul Marii Britanii, informează site-ul agenţiei de presă AFP.

279 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit într-o explozie la o fabrică din Marea Britanie

Două persoane au murit într-o explozie la o fabrică din Marea Britanie (Imagine: Arhivă)

Explozia a avut loc miercuri la fabrica Celsa Steel UK din oraşul Cardiff, capitala Ţării Galilor.

Martorii au auzit un zgomot puternic înainte de a vedea cum fum negru se ridică în aer din fabrica Celsa.

Două persoane au murit şi patru au fost spitalizate, având răni minore, în urma exploziei, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei.

"Cu mare tristeţe confirmăm moartea a doi colegi şi că patru au suferit răni minore", a anunţat un purtător de cuvânt al companiei Celsa.

"Gândurile noastre se îndreaptă spre cei afectaţi şi famiile lor, care au fost informate. Prioritatea noastră este să-i sprijinim pe cei implicaţi în acest incident", a mai precizat reprezentatul Celsa.

Cele patru persoane rănite au fost spitalizate la Spitalul Universitar din Wales.

"A fost o explozie masivă. Cu toţii am simţit cum podeaua s-a cutremurat. Erau o mulţime de ambulanţe şi maşini de pompieri acolo", a declarat un bărbat care lucra în apropiere.

Fabrica a fost evacuată după explozie şi corpurile celor doi lucrători au fost descoperiţi după căutările efectuate de serviciile de intervenţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici