Două persoane rănite uşor în urma unor mici explozii produse în Bangkok - mass-media locală

Mici explozii au fost auzite vineri în cel puţin trei locaţii din capitala Thailandei, Bangkok, iar două persoane care făceau curăţenie pe stradă au suferit răni minore, a informat presa thailandeză, potrivit Reuters.

231 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite uşor în urma unor mici explozii produse în Bangkok - mass-media locală

Două persoane rănite uşor în urma unor mici explozii produse în Bangkok - mass-media locală

Poliţia thailandeză a anunţat că investighează informaţiile.

Bangkok găzduieşte în prezent o întâlnire a miniştrilor de Externe din cadrul Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) şi a omologilor lor din mai multe state ale lumii, inclusiv Statele Unite, China şi Rusia.

În cursul zilei de joi, poliţia thailandeză a anunţat că a găsit două bombe false în apropierea locaţiei unde are loc reuniunea ASEAN.

Pachetele au determinat o mică problemă de securitate, dar au fost considerate inofensive.

„Au fost două cutii care nu conţin niciun material care ar putea provoca explozii. Există rulmenţi cu bile şi circuite de sârmă, ceea ce pot provoca alarmă”, a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt al adjunctului poliţiei, Krisana Pattanacharoen.

Taguri:
thailanda,
explozii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici