Dr. Fauci spune că explozia de infectări cu SARS-CoV-2 de la Casa Albă ar fi putut fi prevenită: ”Este o situaţie nefericită”

  • Dr. Anthony Fauci a declarat marţi că recenta explozie de infecţii de la Casa Albă putea fi prevenită.
  • Mai mulţi asistenţi apropiaţi lui Trump şi politicieni republicani au avut rezultate pozitive pentru coronavirus.
  • Fauci a susţinut încă de la începutul pandemiei purtarea măştilor pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
2185 afișări
Imaginea articolului Dr. Fauci spune că explozia de infectări cu SARS-CoV-2 de la Casa Albă ar fi putut fi prevenită: ”Este o situaţie nefericită”
Dr. Anthony Fauci, cel mai cunoscut expert american în boli infecţioase, a declarat marţi că putea fi prevenită recentă explozie de infectări cu SARS-CoV-2 de la Casa Albă, relatează Reuters.
 
Mai mulţi asistenţi apropiaţi lui Trump şi politicieni republicani au avut rezultate pozitive pentru coronavirus, de când preşedintele a anunţat vineri că el şi prima doamnă Melania Trump au contractat virusul.
 
Aruncaţi o privire la ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta la Casa Albă”, a spus Fauci într-un interviu acordat Uniunii Politice Kennedy de la Universitatea Americană, când a fost întrebat ce sfaturi are pentru oamenii care credeau că pandemia este o farsă.
 
„Aceasta este o realitate, chiar acolo. Şi în fiecare zi care trece apar mai mulţi oameni care sunt infectaţi. Nu este o farsă. Este o situaţie nefericită când vezi aşa ceva pentru că ar fi putut fi prevenit,” a spus Fauci.
 
Fauci a susţinut încă de la începutul pandemiei purtarea măştilor pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
 
Trump s-a întors luni la Casa Albă de la un spital militar unde a petrecut trei nopţi fiind tratat pentru COVID-19, spunându-le americanilor „să iasă afară” şi să nu lase viaţa să le fie dominată de virus.
 
A părăsit spitalul purtând mască, dar a scos-o pentru a poza pe balconul Casei Albe şi nu a pus-o la loc când a intrat în clădire.
 
Peste 210.000 de oameni din Statele Unite au decedat din cauza coronavirusului, fiind şi ţara cu cel mai mare număr de infectări, peste 7 milioane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici