După Angela Merkel şi liderul partidului aliat la guvernare în Germania se va retrage din funcţia de preşedinte

Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a decis să se retragă din funcţia de preşedinte al formaţiunii politice Uniunea Creştin-Socială (CSU), au anunţat luni mai multe surse din cadrul partidului, relatează site-ul agenţiei Dpa.

661 afișări
Imaginea articolului După Angela Merkel şi liderul partidului aliat la guvernare în Germania se va retrage din funcţia de preşedinte

După Angela Merkel şi liderul partidului aliat la guvernare în Germania se va retrage din funcţia de preşedinte

Seehofer intenţionează de asemenea să se retragă din funcţia de ministru de Interne înainte de încheierea mandatului său, au afirmat surse din cadrul CSU.

Ministrul de Interne este aşteptat să îşi anunţe demisia cât de curând, urmând să fie ales un nou liderul al partidului la începutul anului viitor.

Sursele au mai informat că oficialul german nu a oferit un motiv pentru decizia de a renunţa la funcţia de ministru de Interne, însă ar fi afirmat că va demisiona odată ce va renunţa la poziţia sa în cadrul CSU.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici