După MASACRU: Cel mai mare târg de ARME de foc va avea loc în Las Vegas, în pofida celui mai grav atac armat

Cel mai mare târg de arme de foc din lume, programat în ianuarie 2018, va avea loc în Las Vegas în pofida relansării dezbaterilor privind achiziţionarea de armament după cel mai grav atac armat din istoria SUA, produs în acest oraş american.

2551 afișări
Imaginea articolului După MASACRU: Cel mai mare târg de ARME de foc va avea loc în Las Vegas, în pofida celui mai grav atac armat

La doar 5 km de MASACRU: Cel mai mare târg de ARME de foc, în Las Vegas, în pofida celui mai grav atac armat

Zeci de mii de oameni pasionaţi de arme sunt aşteptaţi în Las Vegas în ianuarie, la expoziţia anuală de arme şi muniţie, care va avea loc la doar cinci kilometri de zona în care Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani, a ucis 59 de persoane şi a rănit alte peste 500, în cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite.

Asupra criminalului şi în casa acestuia au fost găsite zeci de arme automate. Masacrul a relansat dezbaterile privind accesul cetăţenilor americani la arme de foc.

În pofida situaţiei, organizatorii Târgului de arme "SHOT" au confirmat că evenimentul se va desfăşura în Centrul expoziţional Sands din Las Vegas pe 23 ianuarie. La expoziţie vor fi prezentate arme de foc şi muniţie în valoare de 6,5 milioane de dolari. Sunt aşteptaţi 65.000 de clienţi din SUA şi din alte ţări.

"Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru familiile persoanelor ucise sau rănite în atacul criminal din Las Vegas", au anunţat organizatorii, potrivit publicaţiilor The Washington Examiner şi Daily Mail, precizând că târgul de arme va avea loc la data programată. La târgul de armament vor fi luate măsuri de securitate speciale, promit organizatorii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici