Echipa de campanie a lui Biden a colectat fonduri de 77 de milioane de dolari

Echipa de campanie a preşedintelui american Joseph Biden a colectat fonduri electorale de 77 de milioane de dolari, conform datelor oficiale anunţate vineri, informează publicaţia The Hill.

159 afișări
Imaginea articolului Echipa de campanie a lui Biden a colectat fonduri de 77 de milioane de dolari

Sursa foto: Mediafax Foto

Preşedintele Joseph Biden şi-a lansat campania în aprilie, iar echipa sa a atras până acum 72 de milioane de dolari.

"Este cea mai mare sumă colectată până acum, la nivel istoric, pentru un politician din cadrul Partidului Democrat. Echipa Joseph Biden - Kamala Harris depăşeşte semnificativ sumele anunţate de către candidaţii înscrişi în cursa Partidului Republican, inclusiv Donald Trump şi Ron DeSantis", a comunicat echipa de campanie a lui Biden.

Donald Trump a colectat 35 de milioane de dolari în trimestrul doi al anului, comparativ cu Biden, care a atras 72 de milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici