Echipa lui John McCain o susţine pe Sarah Palin, după informaţii privind presupusa sa infidelitate

Echipa de campanie a lui John McCain a ameninţat joi că va acţiona în justiţie un tabloid care a scris că Sarah Palin, partenerul său în tandemul republican pentru Casa Albă, ar fi avut o relaţie extraconjugală, ceea ce republicanii califică drept "minciună răuvoitoare".

16 afișări
Imaginea articolului Echipa lui John McCain o susţine pe Sarah Palin, după informaţii privind presupusa sa infidelitate

Echipa lui John McCain o susţine pe Sarah Palin, după informaţii privind presupusa sa infidelitate (Imagine: Mediafax/AFP)

National Enquirer este considerat în general un ziar de scandal, însă a dobândit credibilitate în ultimele săptămâni, dezvăluind infidelitatea fostului candidat la învestitura democrată, John Edwards. Această speculaţie legată de guvernatorul statului Alaska intervine la câteva zile după dezvăluirea sarcinii fiicei sale în vârstă de 17 ani, Bristol.

Republicanii au fost nevoiţi să dezvăluie această informaţie din cauza zvonurilor legate de faptul că mezinul lui Sarah Palin (în vârstă de 4 luni, afectat de sindromul Down) ar fi de fapt fiul lui Bristol.

Principalul consilier al lui McCain, Steve Schmidt, a calificat drept false acuzaţiile tabloidului conform cărora Sarah Palin ar fi avut o aventură cu un asociat al soţului său. "Este o minciună răuvoitoare", a declarat Schmidt, citat de CBS News. "Calomniile la adresa familiei Palin trebuie să înceteze", a adăugat acesta.

Articolul din Enquirer se bazează exclusiv pe mărturiile unor persoane necunoscute, tabloidul având reputaţia că îşi plăteşte sursele de informaţie. "Ne vom gândi la o acţiune în justiţie faţă de aceste afirmaţii sandaloase şi defăimătoare", a precizat consilierul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici