Echipele de intervenţie cred că au localizat epava avionului companiei AirAsia în Marea Java. Zece cadavre au fost recuperate

Autorităţile indoneziene cred că au localizat cea mai mare parte a avionului AirAsia prăbuşit duminică, recuperând şi zece cadavre, informează Reuters.

6507 afișări
Imaginea articolului Echipele de intervenţie cred că au localizat epava avionului companiei AirAsia în Marea Java. Zece cadavre au fost recuperate

Echipele de intervenţie cred că au localizat epava avionului companiei AirAsia în Marea Java (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Folosind un sonar, echipele de intervenţie au localizat un obiect de mari dimensiuni în Marea Java, în largul Insulei Borneo.

În zonă au fost găsite fragmente ale avionului Airbus A320-200 care efectua Cursa QZ8501 de la Surabaya (Indonezia) spre Singapore.

Echipele de căutare au recuperat deja zece cadavre, unele având hainele pe ele, ceea ce sugerează că avionul era întreg până la impactul cu apa, alimentând ipoteza intrării în picaj.

La bordul avionului indonezian erau 162 de pasageri şi membri ai echipajului. Nu au fost găsiţi supravieţuitori.

În locul unde s-a prăbuşit aeronava adâncimea apei este de 30-50 de metri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici