Emmanuel Macron a primit prin poştă un deget uman tăiat, în urma revoltelor de săptămâna trecută

Un deget tăiat a fost trimis la Palatul Elysee în urma revoltelor din Franţa. Analizele au arătat că degetul aparţine unei "fiinţe umane vii".

1596 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron a primit prin poştă un deget uman tăiat, în urma revoltelor de săptămâna trecută

Sursa foto: Twitter

Coletul macabru care conţinea partea amputată a corpului a ajuns luni la Palatul Elysee din Paris.
 
”Degetul a fost pus iniţial într-un frigider care este folosit de poliţie pentru mâncare sau gustări”, a declarat o sursă de la reşedinţa prezidenţială oficială. ”Doar aşa ne-am putut asigura că degetul a fost conservat şi a putut fi analizat cât mai repede posibil.'
 
Ulterior, degetul a fost identificat ca aparţinând unei ”fiinţe umane vii”, care a fost contactată şi ”a beneficiat de asistenţă medicală completă”, a precizat sursa.
 
Degetul nu a fost însoţit de niciun bilet sau de vreo altă formă de corespondenţă, ceea ce i-a lăsat pe anchetatori nedumeriţi.
 
”Nu putem să înţelegem motivul pentru care acest deget a fost trimis preşedintelui”, a declarat sursa.
 
Aceştia au precizat că omul căruia îi aparţine degetul nu va fi identificat, din mai multe motive, inclusiv confidenţialitatea medicală.
 
Printre obiectele sinistre trimise şefilor de stat francezi de-a lungul anilor se numără şi gloanţele , dar aceasta este prima dată când a fost primită o parte a corpului, relatează DailyMail.
 
Coletul vine într-o perioadă deosebit de tulbure pentru Macron, care a fost nevoit să se confrunte cu revolte în întreaga ţară din cauza unei serii de probleme sociale. 
 
Aceste probleme variază de la reforma pensiilor la împuşcarea unui algerian francez de 17 ani de către un poliţist din Paris săptămâna trecută.
 
Mai multe tulburări sunt aşteptate vineri, când Macron va conduce festivităţile de Ziua Bastiliei din 14 iulie de la Paris.
 
Zeci de mii de poliţişti şi jandarmi vor fi în stradă în urma avertismentelor serviciilor de informaţii că revoltele vor viza sărbătoarea naţională a Franţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici