Emmanuel Macron i-a omagiat, de Ziua Franţei, pe poliţiştii şi militarii decedaţi în operaţiuni

  • Emmanuel Macron a participat la ceremoniile organizate în centrul Parisului de Ziua Naţională a Franţei.
  • Preşedintele Franţei i-a omagiat pe poliţiştii şi militarii decedaţi în operaţiuni.
153 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron i-a omagiat, de Ziua Franţei, pe poliţiştii şi militarii decedaţi în operaţiuni

Emmanuel Macron i-a omagiat, de Ziua Franţei, pe poliţiştii şi militarii decedaţi în operaţiuni

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a participat, miercuri, la parada militară organizată în centrul Parisului cu ocazia Zilei Naţionale şi le-a adus omagii poliţiştilor şi militarilor decedaţi în misiuni.

Emmanuel Macron s-a întâlnit cu militari, poliţişti, jandarmi şi pompieri francezi răniţi în operaţiuni, precum şi cu rudele celor decedaţi.

Prezent la parada organizată pe Bulevardul Champs-Élysées, în centrul Parisului, Emmanuel Macron a coborât de la tribună pentru a-i saluta pe tinerii adunaţi în Piaţa Concorde. „Vă mulţumesc pentru acest 14 Iulie, felicitări tuturor şi mulţumesc pentru participare", a afirmat preşedintele Franţei.

Defilarea militară în Paris a început la ora 10.00 şi a durat câteva ore, cu participarea a circa 5.000 de militari, inclusiv din unităţi speciale, a unor poliţişti, jandarmi şi pompieri, precum şi a 73 de avioane militare, a 24 de elicoptere, a 221 de vehicule şi 200 de cai ai Gărzii Republicane.

Din cauza pandemiei, numărul spectatorilor a fost limitat la 10.000 de persoane.

Ceremoniile se vor încheia în cursul serii, cu un concert în zona Champ-de-Mars din Paris şi focuri de artificii la Turnul Eiffel.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Moment inedit pe Champs-Elysees, la parada de Ziua Naţională a Franţei. Un militar francez şi-a cerut prietena în căsătorie. Macron i-a felicitat pe cei doi

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici