Emmanuel Macron îndeamnă francezii să aprecieze succesul, respingând eticheta de ”preşedinte al bogaţilor”

Emmanuel Macron a declarat că este preşedinte al tuturor francezilor, respingând acuzaţiile oponenţilor săi că politicile sale i-ar favoriza pe cei bogaţi, acesta solicitând de asemenea compatrioţilor săi să adopte o atitudine pozitivă faţă de succes, informează presa internaţională.

237 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron îndeamnă francezii să aprecieze succesul, respingând eticheta de ”preşedinte al bogaţilor”

Emmanuel Macron îndeamnă francezii să aprecieze succesul, respingând eticheta de ”preşedinte al bogaţilor”

În primele sale luni la conducerea Franţei, Macron nu a ţinut cont de protestele stradale faţă de eventuale modificări privind ”relaxarea” Legii muncii, dispunând reducerea impozitelor pentru categoriile bogate de cetăţeni şi reducând ajutoarele sociale pentru locuinţe.

”Avem grijă de Franţa în domeniile în care lucrurile nu funcţionează cum trebuie”, a spus liderul de la Elysees.

Săptămâna trecută, Macron a înfuriat unioniştii, în urma unor comentarii făcute în timpul unei fabrici de părţi componente pentru maşini, după ce a afirmat că muncitorii ce protestează faţă de pierderea slujbelor ar trebui mai degrabă ”să-şi caute de lucru la o centrală din apropierea lor, decât să creeze tărăboi”.

”Pentru ca societatea noastră să avanseze, avem nevoie de persoane ce au succes. Nu ar trebui să fim geloşi pe aceştia”, a adăugat preşedintele francez.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici