Epidemiologi: Vaccinarea profesorilor, o prioritate în vederea deschiderii şcolilor

  • Redeschiderea şcolilor înseamnă vaccinarea profesorilor
  • SUA şi multe state europene prioritizează vaccinarea cadrelor didactice
  • UNESCO şi UNICEF recomandă luarea în serios a vaccinării profesorilor
1285 afișări
Imaginea articolului Epidemiologi: Vaccinarea profesorilor, o prioritate în vederea deschiderii şcolilor

Epidemiologi: Vaccinarea profesorilor, o prioritate în vederea deschiderii şcolilor

Pentru redeschiderea şcolilor, prioritizarea profesorilor la vaccinare ar trebui privită cu seriozitate. UNESCO şi UNICEF au recomandat acest lucru. În Statele Unite ale Americii şi în unele ţări ale Uniunii Europene chiar este o prioritate.

Administraţia Biden a început să lucreze intens la accesul rapid al profesorilor pentru vaccin. În unele state unde sistemul şcolar este descentralizat vaccinarea profesorilor a început deja.

Marea Britanie a trecut profesorii pe lista domeniilor esenţiale şi vor să-i includă în următoarea etapă, deşi nu intenţionează să deschidă încă şcolile. Premierul Borin Johnson a anunţat că şcolile din Anglia nu se pot deschide deocamdată, iar revenirea în bănci va depinde de atingerea obiectivului vaccinării.

O redeschidere este posibilă din 8 martie, în funcţie de vaccinare.

În Germania profesorii sunt în aceeaşi categorie cu bolnavii cronici şi personalul din instituţiile critice.

În Franţa vor aştepta până în faza a treia, programată pentru primăvară.

Spania i-a inclus în cadrul domeniilor esenţiale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici