Explozia unei bombe într-o piaţă din Pakistan a UCIS 16 persoane. Explozibilul, plasat între sacii de legume

Cel puţin 16 persoane, jumătate dintre acestea etnici Hazaras, au fost ucise joi într-o piaţă din oraşul Quetta din sud-vestul Pakistanului, după ce o bombă ascunsă între mai mulţi saci de legume a explodat, relatează Reuters.

425 afișări
Imaginea articolului Explozia unei bombe într-o piaţă din Pakistan a UCIS 16 persoane. Explozibilul, plasat între sacii de legume

Cel puţin 16 persoane au murit în urma exploziei unei bombe în Pakistan

Alte 30 de persoane au fost rănite în urma exploziei din capitala provinciei Baluchistan, au transmis autorităţile locale.

Explozia a avut loc în Hazar Ganji, o piaţă de fructe şi legume situată la periferia oraşului Quetta.

„Momentan am confirmat decesul a 16 persoane, opt cetăţeni ai comunităţii Hazara şi şapte angajaţi ai pieţei”, a declarat Abdul Razzaq Cheema, inspector general adjunct din Quetta.

Dispozitivul exploziv a fost ascuns printre mai mulţi saci de cartofi, a transmis oficialul local.

Nicio grupare teroristă nu a revendicat momentan atacul. Comunitatea Hazaras a fost în repetate rânduri ţinta atacurilor talibanilor şi ai grupării teroriste Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici