Explozie a unui pachet artizanal, plasat într-un coş de gunoi în Torino. Unda de şoc a distrus patru maşini şi a rănit mai multe persoane

Cel puţin patru persoane au fost rănite, luni, la Torino, în urma exploziei unui dispozitiv artizanal plasat într-un coş de gunoi din vecinătatea unui bloc de locuinţe, relatează site-ul publicaţiei La Repubblica.

1600 afișări
Imaginea articolului Explozie a unui pachet artizanal, plasat într-un coş de gunoi în Torino. Unda de şoc a distrus patru maşini şi a rănit mai multe persoane

Explozie la Torino a unui pachet artizanal, plasat într-un coş de gunoi. Unda de şoc a distrus patru maşini şi a rănit mai multe persoane

Incidentul a avut loc imediat după ceremoniile prilejuite de intrarea în noul an. Unda de şoc în urma exploziei a distrus patru maşini parcate şi a spart ferestrele a 30 de locuinţe. Patru persoane au fost rănite de cioburi.

Carabinierii şi pompierii care au intervenit la faţa locului au descoperit alte 12 dispozitive explozive artizanale, un cartuş de calibrul 12 şi 546 de grame de praf piric (n.a. - folosit la focurile de artificii).

Răniţii sunt un marocan de 17 ani, cu probleme la mâna stângă, un italian de 61 de ani, care prezintă escoriaţii şi arsuri la coapsa dreaptă, un italian de 83 de ani, cu răni şi zgârieturi în zona feţei, şi o femeie marocană, de 45 de ani, cu o rană la pomete.

Deocamdată nu au fost oferite informaţii privind natura incidentului sau presupusul autor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici