Explozie "devastatoare" la o benzinărie din Irlanda. Bilanţul deceselor urcă la 7

  • Bilanţul deceselor în urma exploziei "devastatoare" la o benzinărie din comitatul irlandez Donegal urcă la 7.
  • Căutările eventualelor victime continuă, deoarece mai multe persoane sunt încă dispărute, iar multe altele rănite.
  • Trei persoane au fost ucise într-o explozie "devastatoare" la o benzinărie din Irlanda.
813 afișări
Imaginea articolului Explozie "devastatoare" la o benzinărie din Irlanda. Bilanţul deceselor urcă la 7

Trei persoane au fost ucise într-o explozie "devastatoare" la o benzinărie din Irlanda

Explozia a avut loc vineri, la staţia de benzină Applegreen de la periferia localităţii Creeslough, notează Sky News.

În imagini apar mai multe maşini avariate, iar ceea ce pare a fi un imobil cu locuinţe este puternic afectat.

Eforturile de căutare continuă. Alte persoane ar putea fi dispărute.

Premierul irlandez Micheal Martin a declarat că aceasta a fost una dintre cele mai „întunecate zile" pentru Donegal şi Irlanda.

"Gândurile şi rugăciunile mele sunt astăzi alături de cei care şi-au pierdut viaţa şi de cei răniţi în urma exploziei devastatoare din Creeslough", a declarat Taoiseach.

Poliţia irlandeză a confirmat trei decese în urma incidentului. Un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar din Letterkenny a declarat, imediat după explozie, că "se ocupă de un incident grav, cu mai mulţi răniţi care necesită asistenţă imediată".

Retailerul Applegreen Forecourt a confirmat că a avut loc un "incident grav" la una dintre locaţiile operate de dealerul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici