Explozie în staţiunea turcă Antalya, în parcarea clădirii Camerei de Comerţ - FOTO/VIDEO

O explozie a avut loc marţi în parcarea clădirii Camerei de Comerţ din staţiunea turcă Antalya, iar ambulanţe au fost trimise la faţa locului, relatează CNN Turk, potrivit Reuters.

3101 afișări
Imaginea articolului Explozie în staţiunea turcă Antalya, în parcarea clădirii Camerei de Comerţ - FOTO/VIDEO

Explozie în staţiunea turcă Antalya, în parcarea clădirii Camerei de Comerţ

Presa turcă anunţă că deocamdată nu se cunoaşte cauza exploziei.

Deflagraţia a avut loc în jurul orei 08.50, informează Hurriyet Daily News.

Potrivit unui corespondent al agenţiei de presă Dogan, un vehicul a fost distrus şi mai multe persoane au suferit răni uşoare. Acesta a adăugat că alte patru vehicule şi imobile din apropiere au fost avariate.

Primarul oraşului Antalya, Menderes Türel, a declarat pentru CNN Türk că explozia ar putea fi un accident având în vedere că nimeni nu se află în stare critică, unele persoane prezentând doar leziuni uşoare cauzate de geamuri sparte.

Şeful Camerei de Comerţ şi Industrie din Antalya, Davut Çetin, a declarat că nu există victime în urma exploziei.

În urmă cu 10 zile, două rachete au căzut în apropierea staţiunii estivale turce Antalya. Conform agenţiei de ştiri Dogan, rachetele au vizat o companie navală din Antalya.

Atacul, lansat de militanţi rămaşi neidentificaţi dintr-o zonă montană situată în apropiere, nu s-a soldat cu victime.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici