Explozie la un templu, în Marea Britanie

O explozie a izbucnit vineri la templul Hare Krishna, în Leicester, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, relatează Sky News.

11 afișări

O parte importantă a unei proprietăţi de pe strada Thoresby, în North Evington, a fost distrusă de explozie, au declarat surse oficiale din cadrul departamentului de pompieri din Leicestershire.

Potrivit unui martor ocular, aparent nicio persoană nu se afla în templu în momentul exploziei, în pofida unor informaţii anterioare, potrivit cărora mai multe persoane ar fi fost prinse sub dărâmături.

Pompierii au utilizat, anterior, echipament special pentru detectare termică. De asemenea, ei au solicitat intervenţia unei unităţi care utilizează câini antrenaţi special, pentru a căuta eventuali supravieţuitori, rămaşi blocaţi sub dărâmături.

Cauza exploziei nu a fost, încă, stabilită, potrivit Sky News.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici