EXPLOZII ÎN FLORIDA: Cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar locuitorii din zonă au fost evacuaţi - VIDEO

Cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar locuitorii din zonă au fost evacuaţi în noaptea de luni spre marţi, în urma unei serii de explozii puternice la o fabrică de fiole de propan, în centrul Floridei, potrivit presei americane.

1356 afișări
Imaginea articolului EXPLOZII ÎN FLORIDA: Cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar locuitorii din zonă au fost evacuaţi - VIDEO

EXPLOZII ÎN FLORIDA: Persoane date dispărute, răniţi şi evacuări în urma unei serii de explozii - VIDEO

Exploziile au început luni înainte de miezul nopţii, în timp ce o echipă de 24 de persoane muncea în noaptea de luni spre marţi în instalaţia aparţinând firmei Blue Rhino, scrie cotidianul Orlando Sentinel, care citează oficiali locali.

Anteror, ziarul a scris că cel puţin 15 persoane au fost date dispărute în urma accidentului.

Exploziile au declanşat un inecendiu uriaş, pe care pompierii au reuşit să îl controleze marţi dimineaţa.

Locuitori din cartierele evacuate au putut să revină, ulterior, acasă, potrivit publicaţiei.

Martori au descris explozii puternice şi o "minge de foc uriaşă" pe cer.

Mai multe persoane au fost transportate în spitale din oraşul Orlando şi în regiunea acestuia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici