Familia regală britanică se relaxează după trei ani tensionaţi

Familia regală a efectuat o vizită surpriză la un spectacol aerian militar din Glouchestershire, cunoscut ca Royal International Air Tattoo.

9323 afișări
Imaginea articolului Familia regală britanică se relaxează după trei ani tensionaţi

AP Video

Escadrila regală din Ţara Galilor a încântat mulţimile, în fruntea acesteia fiind drăgălaşul prinţ Louis, urmat de prinţul carismatic George, apoi de tăticul lor, Will, în vreme ce graţioasa prinţesă Charlotte, la 9 ani, şi eleganta Kate, la 41 ani, arătau şic în pantofi bleumarin asortaţi,

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au asigurat că vacanţele de vară ale copiilor lor să aibă un început grozav la un an după moartea străbunicii lor.

Familia regală a trecut prin multe dificultăţi în ultimii doi ani - plecarea lui Harry şi Meghan din familia regală, decesul prinţului Philip şi a reginei Elizabeth a II-a, scandalurile mediatice ale lui Harry şi încoronarea regelui Charles al III-lea şi a reginei consoarte Camilla.

Prima oprire a familiei a fost un avion de transport uriaş C-17, care a fost folosit pentru a transporta sicriul regretatei regine în zilele dinaintea înmormântării ei din septembrie anul trecut, potrivit AP

Cei cinci membri ai familiei au fost duşi într-un tur al aeronavei, iar prinţul George – care săptămâna viitoare îşi sărbătoreşte cea de-a 10-a aniversare – a fost deosebit de interesat să-i inspecteze pe controlori.

Copilul cel mare al cuplului a radiat de bucurie în timpul turneului - în timp ce fratele său mai mic a testat un quad bike.

Prinţesa Kate a dat mâna şi a discutat cu mulţi copii prezenţi la eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici