Farsă telefonică: Giorgia Meloni a vorbit despre „oboseala internaţională” în privinţa războiului

Premierul italian, Giorgia Meloni, a vorbit despre „oboseala internaţională” referindu-se la conflictul din Ucraina şi despre lipsa de sprijin pentru Italia în gestionarea migraţiei, într-o farsă telefonică, publicată de ruşi, scrie Reuters.

1093 afișări
Imaginea articolului Farsă telefonică: Giorgia Meloni a vorbit despre „oboseala internaţională” în privinţa războiului

Farsă telefonică: Giorgia Meloni a vorbit despre „oboseala internaţională” în privinţa războiului

O înregistrare audio de 13 minute a convorbirii, care datează din septembrie, a fost publicată online miercuri de ruşii Vovan şi Lexus, care au păcălit şi alţi politicieni şi celebrităţi occidentale în încercarea de a obţine remarci sincere, fără precauţie.

Biroul Giorgiei Meloni a transmis că regretă faptul că a fost înşelată de un impostor care s-a dat drept şeful Comisiei Uniunii Africane. Acesta a precizat că apelul a avut loc pe 18 septembrie, în perioada premergătoare întâlnirilor cu liderii africani la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite.

Întrebată despre războiul Rusiei din Ucraina, Meloni, vorbind în limba engleză, a spus: „Văd că există multă oboseală, trebuie să spun adevărul, din toate părţile. Ne (suntem) aproape de momentul în care toată lumea înţelege că avem nevoie de o cale de ieşire”.

„Problema este să găsim o cale de ieşire care poate fi acceptabilă pentru ambele părţi fără a distruge dreptul internaţional”, a adăugat ea.

Referindu-se la poziţia Italiei ca prim port de escală pentru mulţi migranţi care traversează Mediterana, Meloni a deplâns faptul că partenerii internaţionali nu fac suficient de mult pentru a ajuta.

„Cu toţii sunt de acord că doar Italia trebuie să rezolve singură această problemă. Este un mod de gândire foarte prostesc”.

Comediantul Lexus, sau Alexei Stolyarov, a spus că Meloni era cel puţin o persoană dispusă să îşi împărtăşească opiniile reale.

„Din nefericire, spre deosebire de ea, mulţi politicieni europeni se comportă ca un fel de roboţi programaţi şi exprimă puncte de vedere care sunt exprimate doar în propriile cercuri”, a declarat el prin telefon pentru Reuters. El a vorbit în timp ce Vovan a ascultat şi el convorbirea cu Meloni, a explicat el.

Meloni, prim-ministru al Italiei timp de un an, s-a despărţit luna trecută de partenerul său prezentator TV, după ce, în afara emisiunii, extrase video din programul său l-au arătat folosind un limbaj vulgar şi părând că face avansuri unei colege.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici