Fauci spune că nu va rămâne la Casa Albă dacă Trump va câştiga alegerile din 2024

Donald Trump şi dr. Anthony Fauci s-au confruntat frecvent în primul an al pandemiei de coronavirus, iar când a fost întrebat dacă ar rămâne în postul său de consilier medical pricipal la Casa Albă dacă fostul preşedinte câştigă alegerile în 2024, el a zâmbit şi a spus „Nu!”.

287 afișări
Imaginea articolului Fauci spune că nu va rămâne la Casa Albă dacă Trump va câştiga alegerile din 2024

Fauci spune că nu va rămâne la Casa Albă dacă Trump va câştiga alegerile din 2024

„Dacă vă uitaţi la istoricul a ceea ce a fost răspunsul în timpul administraţiei, cred că, în cel mai bun caz, se poate spune că nu a fost optim. Şi cred că pur şi simplu, istoria va vorbi de la sine despre asta”, a declarat dr. Anthony Fauci la CNN duminică seara.

Întrebat dacă va rămâne consilier medical principal la Casa Albă dacă Donald Trump va câştiga alegerile, dr. Fauci a zâmbit şi a răspuns: „Nu”.

Fauci a ocupat funcţia de director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din anii 1980 şi a devenit imaginea luptei guvernului federal împotriva coronavirusului la începutul anului 2020.

Fostul preşedinte Trump s-a confruntat frecvent cu Fauci în primul an al pandemiei în legătură cu hidroxiclorochina, testele, redeschiderea întreprinderilor, limitarea călătoriilor din China şi alte câteva probleme, scrie Fox News.

„Oamenii s-au săturat să îi audă pe Fauci şi pe toţi aceşti idioţi, aceşti oameni", a declarat Trump în octombrie 2020 în timpul unei teleconferinţe de campanie, cu o lună înainte de ultimele alegeri prezidenţiale.

„De fiecare dată când iese la televizor, este o bombă, dar este o bombă şi mai mare dacă îl concediezi”, a admis Trump.

Trump nu s-a angajat să candideze la alegerile 2024, dar a organizat mitinguri în întreaga ţară şi a sugerat că va avea o nouă candidatură la Casa Albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici