FBI a iniţiat procedurile de identificare a protestatarilor violenţi care au pătruns în Congres

  • Anchetatorii FBI au iniţiat procedurile de identificare a protestatarilor violenţi care au pătruns în sediul Congresului SUA
  • "Obiectivul nostru este menţinerea drepturilor constituţionale la proteste prin protejarea tuturor de violenţe şi de alte activităţi infracţionale", anunţă FBI
  • Simpatizanţi ai lui Donald Trump au pătruns cu forţa în Congres pentru a bloca validarea victoriei lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial
1326 afișări
Imaginea articolului FBI a iniţiat procedurile de identificare a protestatarilor violenţi care au pătruns în Congres

FBI a iniţiat procedurile de identificare a protestatarilor violenţi care au pătruns în Congres

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) a iniţiat procedurile de identificare a persoanelor care au participat activ la protestele violente produse la sediul Congresului SUA.

FBI a făcut apel la public să ajute la identificarea indivizilor care au "instigat activ la acte de violenţă" în centrul oraşului Washington D.C., informează publicaţia The Hill. Anchetatorii FBI cer informaţii de identificare, inclusiv imagini de pe reţelele de socializare online.

"Obiectivul nostru este menţinerea drepturilor constituţionale la proteste prin protejarea tuturor de violenţe şi de alte activităţi infracţionale", anunţă FBI.

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în cursul violenţelor produse în sediul Congresului SUA. Printre persoanele rănite la Capitoliu se numără 14 agenţi de poliţie.

Simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie, Donald Trump, au pătruns cu forţa în Congres pentru a bloca validarea rezultatului scrutinului prezidenţial. Congresul SUA a validat joi dimineaţă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, iar Donald Trump a anunţat că va permite tranziţia ordonată a puterii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici