Femei din SUA au îmbrăcat ţinute provocatoare ca reacţie la declaraţiile unui cleric iranian

Mai multe femei din SUA au purtat luni ţinute provocatoare pentru a încerca să îi răspundă unui cleric iranian care a afirmat că sexul este un factor favorizant al seismelor.

130 afișări
Imaginea articolului Femei din SUA au îmbrăcat ţinute provocatoare ca reacţie la declaraţiile unui cleric iranian

Femei din SUA au îmbrăcat ţinute provocatoare ca reacţie la declaraţiile unui cleric iranian

Răspunzând declaraţiilor făcute la jumătatea lunii aprilie de ayatollahul Kazem Sedighi, o studentă din Indiana, Jennifer McCreight, le-a cerut femeilor să se îmbrace în ţinute provocatoare pentru a vedea dacă se va produce un cutremur.

"Luni, mă voi îmbrăca în modul cel mai provocator cu putinţă", a declarat Jennifer, o studentă la biologie care se prezintă drept o persoană "feministă, atee şi perversă".

"Le cer celorlalte necredincioase să mi se alăture pentru a arăta puterea supranaturală a pieptului. Sau să se îmbrace în fuste foarte scurte. Cu forţa unită a corpurilor noastre scandaloase, sigur vom provoca un cutremur", afirmă McCreight.

Luni seara, peste 55.000 de persoane se raliaseră iniţiativei.

La jumătatea lunii aprilie, ayatollahul iranian Hojatoleslam Kazam Sedighi a afirmat că femeile promiscue sunt principala cauză a cutremurelor. "Multe femei îmbrăcate inadevcat îi strică pe tineri, iar creşterea numărului de relaţii sexuale nelegitime contribuie la producerea a tot mai multe cutremure", a declarat clericul islamist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici