Fetiţă de 5 ani, ÎMPUŞCATĂ în timp ce DANSA. Cum i-a fost curmat VISUL de a deveni dansatoare profesionistă - VIDEO

O fetiţă de 5 ani a fost împuşcată în timp ce dansa într-un magazin.

19686 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 5 ani, ÎMPUŞCATĂ în timp ce DANSA. Cum i-a fost curmat VISUL de a deveni dansatoare profesionistă - VIDEO

Fetiţă de 5 ani, ÎMPUŞCATĂ în timp ce DANSA. Cum i-a fost curmat VISUL de a deveni dansatoare profesionistă

Thusha Kamaleswaran a căzut victimă unei dispute între două bande britanice, relatează thesun.co.uk.

Una dintre bande s-a ascuns în magazinul unchiului fetiţei, schimbul de focuri între infractori soldându-se cu paralizia micuţei şi cu rănirea unui alt client, salvat într-un mod miraculos după ce fusese împuşcat în cap.

Fetiţa de 5 ani a suferit mai multe atacuri de cord în timp ce paramedicii se luptau să-i salveze viaţa.

Filmarea a fost difuzată de CCTV după ce familia fetiţei a fost de acord cu apariţia imaginilor.

Înainte de tragicul eveniment, Thusha îşi dorea să ajungă dansatoare profesionistă, visul său fiindu-i curmat întrucât nu va mai putea să meargă niciodată.

Autorii împuşcăturilor au fost condamnaţi de tribunalul londonez Old Bailey.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici