Fiica adolescentă a lui Sarah Palin a născut un băiat

Fiica fostei candidate republicane la vicepreşedinţia Statelor Unite Sarah Palin, Bristol, a născut un băiat, a relatat luni "în exclusivitate" săptămânalul People.

23 afișări
Imaginea articolului Fiica adolescentă a lui Sarah Palin a născut un băiat

Fiica adolescentă a lui Sarah Palin a născut un băiat

Potrivit mătuşii lui Bristol Palin, Colleen Jones, citată de revistă, bebeluşul născut duminică în statul Alaska se numeşte Tripp Easton Mitchell Johnston. "Este minunat (...) Copilaşul se simte bine, la fel şi Bristol. Suntem cu toţii fericiţi", a menţionat ea.

La 1 septembrie, familia Palin a aflat că fiica lor, în vârstă de 17 ani, este însărcinată. Acest anunţ a provocat o efervescenţă mediatică în perioada în care partidul republican se pregătea să organizeze convenţia naţională.

Fost primar al oraşului Wasilla, situat la 60 de kilometri nord-est de cel mai mare oraş din statul Alaska, Anchorage, iar în prezent guvernator al statului, Sarah Palin a fost aleasă, la sfârşitul lunii august, de John McCain ca partener în tandemul republican la Casa Albă. Ei au fost învinşi la 4 noiembrie de democraţii Barack Obama şi Joe Biden.

Ultraconservatoare, adeptă a valorilor creştine fundamentale, Sarah Palin, mamă a cinci copii, a declarat că este împotriva dreptului la avort. Dogma creştină prevede abstinenţă sexuală în afara căsătoriei.

Tatăl copilului este un tânăr în vârstă de 18 ani, Levi Johnston, un electrician care a fost prezentat de familia Palin drept logodnicul lui Bristol.

Poliţia din Alaska a anunţat, la 19 decembrie, că a reţinut-o pe mama lui Johnston pentru trafic de droguri. Vizată de şase capate de acuzare, ea a fost eliberată pe cauţiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici