Fiica unuia dintre cei aflaţi în submersibilul Titan spune că o consolează că tatăl ei iubea locul

Fiica uneia dintre cele cinci persoane aflate în submersibilul dispărut în apropierea epavei Titanicului a declarat că speră în continuare în salvare, dar spune că se consolează cu faptul că ştie că tatăl ei, oceanograful Henri Nargeolet, se află în locul pe care îl iubea cel mai mult.

9700 afișări
Imaginea articolului Fiica unuia dintre cei aflaţi în submersibilul Titan spune că o consolează că tatăl ei iubea locul

Fiica unuia dintre cei aflaţi în submersibilul Titan spune că o consolează că tatăl ei iubea locul

Sidonie Nargeolet a declarat joi pentru Reuters că trăieşte cu „mult stres, emoţii foarte amestecate”, în timp ce căutările disperate ale submersibilului dispărut în apropierea epavei Titanicului au intrat într-o fază critică. Se aşteaptă ca aerul să se termine pentru cele cinci persoane aflate la bord.

„În unele momente, am multă speranţă, sunt bine, cred şi am multă speranţă. Dar în altele, speranţa dispare şi este greu de suportat, iar cu cât trece mai mult timp devine tot mai greu”, a declarat Nargeolet, în vârstă de 39 de ani, pentru Reuters, în oraşul La Massana, în microstatul european Andorra, unde locuieşte.

„Uneori nu verific (ştirile - n.r.) pentru că nu vreau să aud că se spune că acum au un nivel foarte scăzut de oxigen. Prefer să ascult lucruri pozitive, să sper că vor continua să îi caute”, a declarat ea, adăugând că se simte uşurată ştiind experienţa vastă a tatălui său sub apă.

„Dacă nu vor fi găsiţi, va fi foarte trist pentru noi, pentru că nu îl vom mai vedea. Ceea ce îi plăcea cel mai mult era să fie într-un submarin, (în apropierea - n.r.) Titanicului. Este locul unde îi plăcea cu adevărat să fie. Aş prefera ca el (să moară - n.r.) într-un loc unde este foarte fericit”, a declarat Nargeolet, în timp ce se străduia să-şi stăpânească lacrimile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici