Fiul lui Donald Trump, în apărarea tatălui său: Politicienii democraţi din Statele Unite "nici măcar nu sunt oameni"

Politicienii democraţi din Statele Unite "nici măcar nu sunt oameni", consideră Eric Trump, unul dintre fiii preşedintelui Donald Trump, acuzând Partidul Democrat că obstrucţionează activităţile tatălui său, "un mare om", relatează CNN.

1394 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Donald Trump, în apărarea tatălui său: Politicienii democraţi din Statele Unite "nici măcar nu sunt oameni"

Eric Trump: Politicienii democraţi din Statele Unite "nici măcar nu sunt oameni" (Imagine: Hepta)

"Nu am mai văzut ură de genul acesta; din punctul meu de vedere, nici măcar nu sunt oameni. Este atât de trist, moralitatea a dispărut, principiile morale au fost aruncate pe fereastră, merităm mult mai mult de atât în această ţară. Este atât de trist. Partidul Democrat este în pragul imploziei. În pragul imploziei. Nu au niciun mesaj", a declarat Eric Trump într-un interviu acordat postului tv Fox News.

"Liderul Partidului Democrat este un ratat", a continuat Eric Trump, folosind o expresie specifică limbajului suburban. Democraţii "nu au nicio conducere. Şi ce fac? Îi obstrucţionează pe alţii pentru că ei nu au niciun mesaj. Nu au niciun candidat solid. Au pierdut alegerile pe care ei consideră că trebuiau să le câştige deoarece au cheltuit de şapte ori mai mult decât tatăl meu. Ei nu au niciun mesaj politic, astfel că ce fac? Încearcă să obstrucţioneze un mare om, încearcă să îi obstrucţioneze familia, ne urmăresc cu înverşunare, iar acest lucru este oribil", a subliniat Eric Turmp.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici