Fiul şi consilierul lui Sarkozy, contracandidaţi la primăria din Neuilly

Fiul în vârstă de 21 de ani al lui Nicolas Sarkozy a anunţat că va candida la alegerile locale de la Neuly, fostul fief al tatălui său, unde se va confrunta cu purtătorul de cuvânt al actualului preşedinte francez.

2 afișări
Imaginea articolului Fiul şi consilierul lui Sarkozy, contracandidaţi la primăria din Neuilly

Fiul şi consilierul lui Sarkozy, contracandidaţi la primãria din Neuilly

Jean Sarkozy a declarat că el şi alţi doi candidaţi - Arnaud Teulle şi Marie-Cecile Menard - s-au retras din lista lui David Martinon şi îşi vor prezenta propria listă pentru alegerile din martie.

Le Figaro a relatat sâmbătă că Martinon, consilier apropiat al lui Sarkozy, s-ar putea retrage din cursă, în urma unui sondaj informal care a indicat că ar putea pierde alegerile în faţa lui Jean-Christophe Fromentin, om de afaceri local care se prezintă drept conservator independent.

"Este un oraş cu o personalitate foarte puternică şi o identitate foarte puternică şi are nevoie de oameni profund ataşaţi de el; oamenii ştiu şi în cine pot avea încredere", a declarat fiul lui Sarkozy, pentru postul de radio France Info.

Martinon şi-a anunţat candidatura pentru primăria din Neuilly în data de 30 septembrie, în prezenţa lui Nicolas Sarkozy, dar nu a reuşit să obţină încrederea locuitorilor din suburbia situată la vest de Paris.

Primul tur de scrutin este programat pentru data de 9 martie, un al doilea urmând să fie organizat după o săptămână.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici