Focuri de armă în capitala libiană, pe fondul unei confruntări politice

  • Lupte intense au izbucnit în capitala libiană Tripoli în cursul nopţii şi sâmbătă dimineaţa.
  • Martorii spun că au fost trase mai multe focuri de armă şi au fost semnalate explozii, relatează Reuters.
185 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în capitala libiană, pe fondul unei confruntări politice

Confruntările au avut loc în centrul oraşului Tripoli, susţin martorii, pe fondul unei confruntări politice.

Imaginile şi înregistrările video din centrul oraşului, distribuite în mediul online, pe care Reuters nu le-a putut verifica, arată vehicule militare care circulă cu viteză pe străzi, luptători care trag şi locuitori care încearcă să stingă incendiile.

„Acest lucru este oribil. Eu şi familia mea nu am putut dormi din cauza ciocnirilor. Sunetul era prea puternic şi prea înfricoşător", a declarat un martor.

Până acum nu au existat informări oficiale din partea autorităţilor cu privire la aceste lupte. Confruntarea politică opune guvernul de uniune naţională de la Tripoli, condus de Abdulhamid al-Dbeibah, şi o administraţie rivală condusă de Fathi Bashagha.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici