Focuri de armă într-o şcoală din Belgrad: cinci elevi sunt răniţi, paznicul unităţii a murit

Mai mulţi elevi au fost răniţi după ce un coleg a deschis focul într-o şcoală din Belgrad. Paznicul şcolii a murit, potrivit Mirror.

429 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă într-o şcoală din Belgrad: cinci elevi sunt răniţi, paznicul unităţii a murit

Focuri de armă într-o şcoală din Belgrad: cinci elevi sunt răniţi, paznicul unităţii a murit

Cinci elevi au fost răniţi, iar un agent de pază a murit după ce un copil ar fi furat arma de foc a tatălui său şi a deschis focul la o şcoală din Serbia miercuri dimineaţă.

Ministerul sârb de Interne a fost notificat cu privire la incidentul care s-a produs la Şcoala „Vladislav Ribnikar" din Belgrad. Se pare că poliţiştii l-au găsit pe agresorul care are aproximativ 13 ani.

Acesta a tras cu pistolul în direcţia colegilor săi şi a membrilor personalului de securitate.

Martorii spun că la faţa locului se află numeroase echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă. Mai multe victime au fost transportate la spital, iar autorităţile nu au prezentat informaţii despre starea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici