Fondul UE de asistenţă aprobă o tranşă de împrumut de 6,7 miliarde de euro pentru Grecia

Mecanismul European de Stabilitate, structura Uniunii Europene pentru asistenţă financiară, a aprobat miercuri o nouă tranşă de împrumut, în valoare de 6,7 miliarde de euro, pentru Grecia, informează publicaţia EUObserver.

434 afișări
Imaginea articolului Fondul UE de asistenţă aprobă o tranşă de împrumut de 6,7 miliarde de euro pentru Grecia

Fondul UE de asistenţă aprobă o tranşă de împrumut de 6,7 miliarde de euro pentru Grecia

Această nouă tranşă, alocată în cadrul programului de asistenţă financiară din 2015, fusese aprobată de Eurogrup în luna ianuarie.

Suma de 5,7 miliarde de euro va fi acordată Greciei miercuri, iar restul de un miliard va fi deblocat după ce Guvernul de la Atena va achita din datorii şi va face progrese în instituirea unui sistem electronic de licitaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici