Forţăreaţa lui Putin se clatină: un spionul FSB şi un mercenar Wagner au fugit la Paris şi au cerut azil politic în Franţa

Puterea lui Putin în Rusia este tot mai sleită, la fel şi ofensiva armatei sale în Ucraina.

17542 afișări
Imaginea articolului Forţăreaţa lui Putin se clatină: un spionul FSB şi un mercenar Wagner au fugit la Paris şi au cerut azil politic în Franţa

Forţăreaţa lui Putin se destramă: un spionul FSB şi un mercenar Wagner au fugit la Paris şi au cerut azil politic în Franţa

Disidentului Vladimir Osechkin susţine că mai mulţi agenţi de informaţii ruşi au cerut azil în străinătate. Respectivii au asupra lor documente care pot dezvălui multe despre invazia Ucrainei şi despre sistemul de contrainformaţii de la Moscova.

Un agent FSB şi un fost luptător al grupării Wagner au dezertat şi au cerut deja azil în Franţa.

Preşedintele Ucrainei susţine că Rusia deja în jur de 65.000 de morţi de la începutul conflictului în februarie. Bărbaţi şi femei care şi-au dat viaţa „pentru o mână de oameni din Kremlin care ignoră realitatea”, după cum spune Zelenski.

Şeful de la Kiev a mai spus că, chiar şi în cazul în care numărul cetăţenilor ruşi decedaţi s-ar ridică la 100.000, anturajul preşedintelui rus Vladimir Putin nu ar recunoaşte cifrele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici