Fost militar, găsit mort după trei ani în apartamentul său. Combinaţia perfectă de circumstanţe care a dus la descoperire. FOTO

Un veteran american a fost găsit mort în apartamentul său, autorităţile susţinând că bărbatul ar fi decedat în urmă cu trei ani, scrie Buzzfeed News.

10444 afișări
Imaginea articolului Fost militar, găsit mort după trei ani în apartamentul său. Combinaţia perfectă de circumstanţe care a dus la descoperire. FOTO

Trupul neînsufleţit al lui Ronald Wayne White a fost găsit pe 10 noiembrie, în bucătăria apartamentului său din DeSoto, Texas, care este la o distanţă de 25 de minute de oraşul Dallas, a anunţat departamentul de poliţie din DeSoto.

În timp ce administratorii blocului de locuinţe investigau care apartamente nu mai erau alimentate cu apă, lucrătorii de mentenanţă au spart uşa lui White şi i-au descoperit rămăşiţele, a spus detectivul Pete Schulte pentru Buzzfeed News.

Sursa FOTO: Buzzfeed News

White tocmai se mutase în apartament şi a locuit acolo doar timp de câteva săptămâni înainte de decesul său, care s-ar fi produs la sfârşitul lui octombrie sau începutul lui noiembre 2016, potrivit poliţiei. Vremea rece ar fi contribuit la faptul că nimeni din bloc nu a sesizat ceva suspicios, a mai spus Schulte.

„Când am intrat, toate geamurile erau închise, nici nu se simţea vreun miros pe hol”, a continuat Schulte. „Nu a avut timp să socializeze cu vecinii săi, aşa că a fost o combinaţie perfectă de circumstanţe”, a declarat detectivul.

Schulte a mai spus că blocul de locuinţe nu a fost niciodată declarat ca adresa oficială a lui White, care îşi vânduse casa din Dallas înainte de moartea. De asemenea, familia sa nici măcar nu ştia că White locuia în acel bloc, aşadar nu l-au dat niciodată dispărut. În plus, White era pensionat şi nu a fost dat dispărut de niciun angajator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici