Fostul consilier Steve Bannon afirmă că unii lideri republicani "încearcă să anuleze" alegerea lui Donald Trump

Steve Bannon, fost consilier pentru Strategii Politice al Casei Albe, a declarat că unii republicani, inclusiv Mitch McConnell, liderul majorităţii din Senat, şi Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, "încearcă să anuleze alegerile din 2016", informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

378 afișări
Imaginea articolului Fostul consilier Steve Bannon afirmă că unii lideri republicani "încearcă să anuleze" alegerea lui Donald Trump

Fostul consilier Steve Bannon afirmă că unii lideri republicani "încearcă să anuleze" alegerea lui Donald Trump

În interviul pentru postul CBS, fostul oficial de la Casa Albă a mai declarat că "establishmentul republican" ar trebui "să primească un avertisment", adăugând că republicanii "nu susţin programul preşedintelui".

Bannon i-a acuzat pe liderii republicani că încearcă să oprească punerea în aplicare a "agendei economice naţionaliste, populiste" a lui Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a demis pe Steve Bannon din funcţia de consilier prezidenţial pentru Strategii politice în luna august.

Steve Bannon, care a avut un rol esenţial în obţinerea victoriei de către Donald Trump în scrutinul prezidenţial, a avut o serie de dispute cu alţi consilieri de la Casa Albă.

Recent, Bannon a acordat un interviu publicaţiei liberale American Prospect în care a criticat poziţiile lui Donald Trump faţă de Coreea de Nord şi în care îi ironiza pe adversarii din cadrul Administraţiei de la Washington.

Steve Bannon a revenit la publicaţia de dreapta Breitbart News, pe care a condus-o înainte de a deveni şef al echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, în august 2016.

Fostul oficial a mai declarat că "ar merge la război" pentru Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici