Fostul purtător de cuvânt al echipei juridice a lui Donald Trump, Mark Corallo, ar putea fi interogat în ancheta privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Procurorul special Robert Mueller îl va interoga pe Mark Corallo, fostul purtător de cuvânt al echipei juridice a lui Donald Trump, cu privire la posibilele ingerinţe ale Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, a informat o sursă din cadrul anchetei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

200 afișări
Imaginea articolului Fostul purtător de cuvânt al echipei juridice a lui Donald Trump, Mark Corallo, ar putea fi interogat în ancheta privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Fostul purtător de cuvânt al echipei juridice a lui Donald Trump, Mark Corallo, ar putea fi interogat în ancheta privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Mark Corallo şi-a dat demisia în iulie 2017, aparent în urma neînţelegerilor privind presupusa strategie a avocaţilor preşedintelui de a discredita sau submina ancheta privind ingerinţele Rusiei.

O sursă familiară cu ancheta, care a preferat să rămână anonimă, a declarat că interogatoriul ar putea avea loc în două săptămâni.

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI), Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor anchetează cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, iar procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţiile.

Cel puţin trei membri ai fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Donald Trump - Paul Manafort, Rick Gates, George Papadopolous - sunt inculpaţi în investigaţia din SUA privind ingerinţele Rusiei.

Moscova neagă orice acuzaţie adusă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici