FOTO A fost descoperit cel mai sofisticat tunel folosit de imigranţii ilegali la granţia SUA - Mexic. Era echipat cu ventilaţie, apă potabilă şi electricitate

  • Agenţia pentru Imigrări din SUA a descoperit un tunel la graniţa cu Mexic, pe unde imigranţii ilegali plănuiau să treacă.
  • Acesta măsoară 400 metri lungime şi era echipat cu ventilaţie, apă potabilă, electricitate şi şină de tren.
  • Autorităţile au dezafectat tunelul, despre care se spune că este cel mai sofisticat din istoria SUA.
5942 afișări
Imaginea articolului FOTO A fost descoperit cel mai sofisticat tunel folosit de imigranţii ilegali la granţia SUA - Mexic. Era echipat cu ventilaţie, apă potabilă şi electricitate

Sursă foto: Twitter

Agenţia pentru Imigrări din SUA a descoperit cel mai tehnologizat tunel de la graniţă din istoria ţării, un pasaj subteran care se întinde pe 400 de metri, între Mexic şi statul Arizona, relatează RT.
 
Lat de 3 metri şi înalt de 4 metri, tunelul era echipat cu venilaţie, electicitate, apă potabilă, dar şi o mică şină de tren. Descoperirea a avut loc în Yuma, Arizona, iar autorităţile au catalogat pasajul ca fiind cel mai sofisticat din istoria Statelor Unite.
 
Tunelul nu era finalizat şi nu avea ieşire pe teritoriul SUA. Acesta a fost dezafectat, iar oficialii spun că ar fi fost contruit pentru ca imigranţii să treacă graniţa ilegal.
 
De asemenea, autorităţile au precizat că pasajul subteran a fost construit cu mâinile goale, iar realizarea lui a durat luni de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici