FOTO Cel puţin 21 de persoane au fost ucise în urma unor furtuni puternice în SUA

Cel puţin 21 de persoane au fost ucise în sudul SUA în urma unor tornade ce au afectat case mobile, furtunile puternice îndreptându-se apoi spre coasta de est a Statelor Unite, unde ploile torenţiale şi vânturile puternice au oprit circulaţia aeriană şi feroviară, informează Reuters.

369 afișări
Imaginea articolului FOTO Cel puţin 21 de persoane au fost ucise în urma unor furtuni puternice în SUA

Cel puţin 21 de persoane au fost ucise în urma unor furtuni puternice în SUA

Furtuna, ce a provoca tornade puternice în Mississippi şi Georgia, şi-a pierdut din intensitate pe măsură ce a avansat spre nord-est, unde localnicii au întâmpinat avertizări de inundaţii şi întreruperea electricităţii.

Două linii ferate de navetişti, folosite zilnic de peste 100.000 de persoane, şi-au suspendat serviciile între New York şi zone ale New Jersey-ului, din cauza lipsei electricităţii.

Aproximativ 750 de curse aeriene au fost anulate, aeroporturile din New York fiind cele mai afectate de acestea.

În New York s-au emis avertizări în privinţa vitezei vântului care ar putea atinge chiar şi 97 km/oră.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici