FOTO Doi adolescenţi, salvaţi după ce s-au rătăcit vreme de trei zile în catacombele pariziene

Doi adolescenţi au fost recuperaţi de echipele de salvare după ce au petrecut trei zile în labirintul catacombelor din capitala Paris, informează presa internaţională.

760 afișări
Imaginea articolului FOTO Doi adolescenţi, salvaţi după ce s-au rătăcit vreme de trei zile în catacombele pariziene

Doi adolescenţi, salvaţi după ce s-au rătăcit vreme de trei zile în catacombele pariziene

Poliţia pariziană a anunţat că a alertat echipe de pompieri miercuri că băieţii de 16, respectiv 17 ani, lipseau.

În momentul în care băieţii au fost găsiţi de către echipele de salvare, aceştia sufereau de hipotermie.

Nu este încă clar din ce cauză cei doi s-au rătăcit.

Uneori oamenii se strecoară în catacombe după ce muzeul s-a închis oficial şi se aventurează în zone ce nu sunt destinate publicului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici