FOTO Mai mulţi răniţi, în urma unui ATAC ARMAT la un liceu din Franţa. Directorul instituţiei, printre răniţi/ Primăria din Grasse anunţă că incidentul nu pare să fie de natură teroristă

Cel puţin opt persoane au fost rănite joi dimineaţa în incita liceului Tocqueville din oraşul francez Grasse, în urma unui atac armat, scrie L'Express.fr

1926 afișări
Imaginea articolului FOTO Mai mulţi răniţi, în urma unui ATAC ARMAT la un liceu din Franţa. Directorul instituţiei, printre răniţi/ Primăria din Grasse anunţă că incidentul nu pare să fie de natură teroristă

Mai mulţi răniţi, în urma unui atac armat la un liceu din Franţa (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Update Cel puţin opt persoane au fost rănite joi dimineaţa în urma unui atac armat comis în incinta liceului Tocqueville din oraşul francez Grasse, afirmă purtătorul de cuvânt al Minsiterului francez de Interne, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Anterior. Le Figaro anunţa că trei persoane sunt rănite, inclusiv directorul instituţiei, iar BFMTV anunţa doi răniţi. Deocamdată nu s-a anunţat că ar exista persoane cu răni grave.

Update Primăria din Grasse anunţă că incidentul de la un liceu de oraş nu pare să fie de natură teroristă

Primăria din oraşul francez Grasse a anunţat că incidentul de la liceul Tocqueville a fost comis de doi elevi şi nu pare să fie de natură teroristă, relatează agenţia de ştiri Reuters şi cotidianul The Guardian

O sursă din cadrul Poliţiei a indicat că tânarul arestat avea asupra sa mai multe arme de foc şi grenade, iar primele informaţii indică că suspectul nu era cunoscut poliţiei.

O altă sursă de securitate a indicat că doi elevi ar fi deschis focul în direcţia directorului liceului, care a fost rănit uşor, adăugând că cei doi nu par să fie militanţi.

Ştire Potrivit informaţiilor obţinute de Le Figaro, trei persoane ar fi rănite, inclusiv directorul instituţiei. Deocamdată nu s-a anunţat că ar exista persoane cu răni grave.

Forţele speciale de intervenţie au fost trimise la faţa locului.

Guvernul a emis, de asemenea, o alertă de atentat prin intermediul serviciul mobil SAIP.

 

 

 

 

Un licean de 17 ani a fost fost arestat, iar un altul este căutat de Poliţie, anunţă BFMTV.

Un individ care era în posesia mai multor arme l-a atacat pe directorul liceului. Potrivit unei surse apropiate anchetei, acesta din urmă era cel vizat. Potirivit informaţiilor obţinute de BFMTV, două persoane ar fi rănite uşor, inclusiv directorul instituţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici