FOTO. Ministrul german de Externe a mers pe linia frontului din Donbas. Annalena Baerbock a promis sprijinul neechivoc al Germaniei pentru Ucraina

Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a vizitat linia frontului din regiunea estică Donbas. Dobas este un loc în care din 2014 forţele ucrainiene luptă cu separatiştii pro-ruşi.

11861 afișări
Imaginea articolului FOTO. Ministrul german de Externe a mers pe linia frontului din Donbas. Annalena Baerbock a promis sprijinul neechivoc al Germaniei pentru Ucraina

Foto: Anna Neumann/ Twiter

"Vreau să trimit un semnal clar: Noi, împreună, ca europeni, nu vom privi în altă parte", a declarat ministrul german de Externe.

Annalena Baerbock a promis sprijinul neechivoc al Germaniei pentru Ucraina în cadrul unei vizite la Kiev. Într-o conferinţă de presă comună, Baerbock şi omologul său ucrainean, Dmytro Kuleba, au declarat că nimeni nu va putea să creeze o prăpastie între cele două ţări, iar Baerbock a subliniat că Germania este dispusă să plătească un preţ economic ridicat pentru a pune o barieră intenţiilor ofensive ale Moscovei.

Promisiunile şi vizita vin după ce oficialii ucraineni au criticat în mod public Germania pentru că a refuzat să vândă arme defensive Kievului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici