Fox News: Pentru că stau prost în sondaje, democraţii apelează la Obama şi Clinton să le facă campanie electorală

Potrivit televiziunii conservatoare Fox News, Biden îi scoate la înaintare pe foştii preşedinti democraţi pentru a salva reputaţia partidului, ştirbită de modul cum au gestionat criza economică şi problemele sociale ale Americii.

1296 afișări
Imaginea articolului Fox News: Pentru că stau prost în sondaje, democraţii apelează la Obama şi Clinton să le facă campanie electorală

Hepta

Democraţii sunt vulnerabili în sondaje şi au apelat din nou la fostul preşedinte Barack Obama, la fostul preşedinte Bill Clinton şi la fostul secretar de Stat Hillary Clinton pentru a le purta campanie electorală, deoarece preşedintele Biden îşi păstrează un program uşor la mai puţin de o săptămână de la alegerile de la jumătatea mandatului.

Obama, care a încheiat mandatul prezidenţial în urmă cu şase ani, face campanie intensă pentru candidaţii democraţi în toată ţara, din Arizona până în Georgia. Numai în ultima săptămână, el a călătorit în cel puţin cinci state pentru a organiza mitinguri şi evenimente cu candidaţii democraţi pentru Senatul american. 

„Obama este cel mai popular democrat de acolo, dar asta pentru că este în afara politicii în acest moment, nu în politică”, a spus Mark Penn, un    strateg şi colaborator al Fox News.

Obama nu este singura greutate  democrată care a reapărut ca portavoce în aceste vremuri tulburi pentru democraţi, transmite Fox News pe ton părtinitor.

Fostul preşedinte Bill Clinton şi fostul secretar de Stat Hillary Clinton contribuie şi ei la ajutorarea democraţilor Bill Clinton a apărut la o serie de mitinguri de campanie pentru democraţi în ultimele zile. Între timp, soţia sa Hillary Clinton  a făcut campanie cu guvernatorul democrat din New York, Kathy Hochul. 

Sâmbătă, Biden a mers în Chicago înainte de a merge în Pennsylvania cu Obama pentru a-l promova pe candidatul democrat la Senat John Fetterman. Biden va apărea apoi în Maryland în ziua alegerilor, alături de candidatul democrat pentru funcţia de  guvernator, Wes Moore, despre care sondajele arată că îl va domina pe rivalul său republican de extremă dreapta.

Un sondaj Fox News publicat luna aceasta arată că 53% dintre alegători dezaprobă prestaţia lui Joe Biden la Casa Albă, comparativ cu 46% care o aprobă.

„Având în vedere evaluările lui Biden, chiar nu poate fi eficient în statele sau districtele "mov" în acest moment şi, prin urmare, are sens să-l pui  la periferie, dacă nu, chiar să nu apară deloc”, a spus Penn.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici