Francois Hollande, ameninţat cu moartea de un grup afiliat Al-Qaida, pentru intervenţiile în Africa

Grupuri islamiste afiliate reţelei teroriste Al-Qaida l-au ameninţat cu moartea pe preşedintele Franţei, Francois Hollande, în contextul intervenţiilor militare franceze din Africa, Palatul Elysee anunţând că serviciile de securitate franceze sunt "extrem de vigilente".

243 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande, ameninţat cu moartea de un grup afiliat Al-Qaida, pentru intervenţiile în Africa

Francois Hollande (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Platforma Mediatică a Mujahedinilor, o grupare afiliată reţelei Al-Qaida, a lansat ameninţări la adresa preşedintelui Hollande, în contextul intervenţiilor antiteroriste franceze din Mali şi Republica Centrafricană. "Îi îndemnăm pe lupii solitari din Franţa să îl execute pe capul ateismului şi al infracţionalităţii. Terorizaţi administraţia lui rău-famată, aruncaţi-i în aer şi faceţi-i să se teamă!", a comunicat organizaţia teroristă.

"Nici Hollande, nici soldaţii lui nu vor avea pace în Franţa atât timp cât musulmanii din Mali şi din Republica Centrafricană nu vor avea pace în ţările lor", adaugă organizaţia islamistă.

"Nu este prima dată când apar astfel de ameninţări, suntem extrem de vigilenţi", afirmă surse din anturajul preşedintelui François Hollande, citate de AFP.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici