Rapoartele COVID-19 indică în Franţa cifre semnificativ mai mici decât în ziua precedentă. Tot mai puţini pacienţi internaţi în spitale

Numărul de persoane care au murit în urma infecţiilor cu coronavirus în Franţa a crescut sâmbătă cu 166 până la 24.760, în timp ce numărul persoanelor internate în spitale şi în unităţile de terapie intensivă continuă să scadă, a declarat ministrul francez al Sănătăţii, potrivit Reuters.

1151 afișări
Imaginea articolului Rapoartele COVID-19 indică în Franţa cifre semnificativ mai mici decât în ziua precedentă. Tot mai puţini pacienţi internaţi în spitale

Sursa FOTO: Hepta

Cifra înregistrată sâmbătă este semnificativ mai mică decât cele 218 decese înregistrate vineri.

Numărul persoanelor spitalizate cu COVID-19 a scăzut vineri la 25.827 de la 25.887, iar numărul persoanelor internate la terapie intensivă a scăzut la 3.827 de la 3.878. Ambele numere sunt în tendinţă descendentă de mai bine de două săptămâni.

Ministrul Sănătăţii din Franţa, Olivier Veran, a declarat că starea de urgenţă se prelungeşte până pe 24 iulie.

Potrivit ministrului francez, ridicarea stării de urgenţă pe 23 mai, aşa cum fusese anunţat iniţial, ”ar fi prematură”. Carantina va fi obligatorie doar pentru cetăţenii care intră în ţară în această perioadă, a mai anunţat Olivier Veran.

Proiectul de lege pentru prelungirea stării de urgenţă va fi examinat luni de către Parlament. Starea de urgenţă a fost declarată în Franţa pe 24 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici