Franţa anunţă că va face tot ce este posibil pentru oprirea războiului din Ucraina

Franţa va face tot ce este posibil pentru obţinerea unui acord de pace în Ucraina, a declarat luni, în cursul vizitei la Kiev, ministrul francez de Externe, Catherine Colonna, conform cotidianului Le Figaro.

376 afișări
Imaginea articolului Franţa anunţă că va face tot ce este posibil pentru oprirea războiului din Ucraina

Franţa anunţă că va face tot ce este posibil pentru oprirea războiului din Ucraina

Catherine Colonna s-a deplasat inclusiv în localitatea Bucha, situată la periferia Kievului. „Ceea ce s-a întâmplat aici nu trebuia să se întâmple, nu trebuie să se repete aşa ceva", a afirmat Catherine Colonna, referindu-se la atrocităţile atribuite forţelor militare ruse.

„Franţa este alături de Ucraina, împreună cu prietenii şi aliaţii, şi va face tot posibilul pentru reinstaurarea păcii", a subliniat Catherine Colonna.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, este implicat activ în eforturile diplomatice pentru ajungerea la un acord între Ucraina şi Rusia. Macron discută frecvent cu preşedinţii din Ucraina şi Rusia, Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici