Franţa trimite o fregată antiaeriană în largul Libiei, în cadrul misiunii Uniunii Europene

  • Franţa trimite o fregată în largul Libiei, în cadrul misiunii Uniunii Europene
  • Fregata antiaeriană Jean Bart participă la operaţiunile Uniunii Europene EUNAVFOR MED IRINI
  • Misiunea UE are rolul aplicării embargoului privind armamentul impus Libiei
370 afișări
Imaginea articolului Franţa trimite o fregată antiaeriană în largul Libiei, în cadrul misiunii Uniunii Europene

Sursă foto: Profimedia

Franţa a decis trimiterea unei fregate în sudul Mării Mediterane, în cadrul misiunii navale a Uniunii Europene pentru aplicarea embargoului de arme în Libia, anunţă Statul Major al armatei franceze, conform cotidianului Le Figaro.

"Începând de luni, fregata antiaeriană Jean Bart participă la operaţiunile Uniunii Europene EUNAVFOR MED IRINI", a comunicat Statul Major al armatei Franţei.

"Nava franceză va patrula în zona centrală sudică a Mediteranei şi va contribui, graţie capacităţilor de recunoaştere şi detectare, la prevenirea riscurilor de instabilitate în regiune, în cooperare cu mijloace puse la dispoziţie de alţi parteneri europeni", precizează instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici