Fratele tunisianului care a înjughiat mortal două tinere la Marsilia, arestat în Italia

Poliţia italiană l-a arestat pe fratele tunisianului Anis Hannachi care în urmă cu o săptămână a ucis două tinere în apropierea gării din Marsilia, atacatorul fiind în împuşcat mortal în timpul presupusului atac terorist, informează agenţia de ştiri Reuters.

726 afișări
Imaginea articolului Fratele tunisianului care a înjughiat mortal două tinere la Marsilia, arestat în Italia

Fratele tunisianului care a înjughiat mortal două tinere la Marsilia, arestat în Italia

Ahmed Hannachi, fratele presupusului terorist, a fost arestat duminică în zona oraşului Ferrara, pe baza unui mandat internaţional emis de autorităţile franceze. Acesta este suspectat de complicitate în cazul presupusului atac comis de fratele lui şi de apartenenţă la o organizaţie teroristă.

Pe data de 1 octombrie, Anis Hannachi a ucis două tinere la Marsilia, strigând "Allahu Akbar", fiind ulterior împuşcat de un militar.

Reţeaua extremistă Stat Islamic a revendicat atentatul, însă nu a precizat numele atacatorului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici