Gary Cohn, consilier al lui Donald Trump, va primi bonusuri de 100 de milioane $ de la Goldman Sachs

Gary Cohn, principalul consilier pe teme economice al preşedintelui SUA Donald Trump, va primi bonusuri restante de peste 100 de milioane de dolari de la fostul angajator, compania Goldman Sachs, informează publicaţia The Hill şi postul tv CNN.

440 afișări
Imaginea articolului Gary Cohn, consilier al lui Donald Trump, va primi bonusuri de 100 de milioane $ de la Goldman Sachs

Gary Cohn, consilier al lui Donald Trump, va primi bonusuri de 100 de milioane $ de la Goldman Sachs (Imagine: Hepta / medifax Arhiva Foto)

Banca de investiţii Goldman Sachs îi va achita fostului preşedinte şi director executiv Gary Cohn bonusuri în valoare de 65 de milioane de dolari, precum şi profit din dividende în valoare de 35 de milioane de dolari.

În plus, Goldman Sachs va elimina restricţiile impuse la acţiuni în valoare de 23 de milioane de dolari, astfel că Gary Cohn le va putea vinde.

În contextul noului statut, de consilier prezidenţial principal pe teme economice, Gary Cohn nu va putea avea legături formale cu Goldman Sachs.

Gary Cohn nu este singurul fost membru al conducerii Goldman Sachs devenit membru al Administraţiei Donald Trump. Steve Mnuchin, desemnat secretar al Trezoreriei, consilierul prezidenţial pentru Strategie, Stephen Bannon, şi consilierul asistent Anthony Scaramucci au lucrat şi ei la banca de investiţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici