Gaza. Persoane necunoscute au luat dintr-un depozit ONU camioane cu combustibil şi medicamente

Persoane necunoscute au luat dintr-un depozit ONU din Gaza importante cantităţi de combustibil şi medicamente. Acestea au fost încărcate în mai multe camioane.

621 afișări
Imaginea articolului Gaza. Persoane necunoscute au luat dintr-un depozit ONU camioane cu combustibil şi medicamente

Gaza. Persoane necunoscute au luat dintr-un depozit ONU camioane cu combustibil şi medicamente

Agenţia Naţiunilor Unite pentru Ajutorare şi Lucrări (UNRWA) spune că oamenii din camioane au pretins că sunt oficiali locali din domeniul sănătăţii, potrivit Sky News.

Camerele de securitate care monitorizau în mod normal intrarea şi ieşirea în sediul UNRWA au fost avariate în urma exploziilor din ultimele zile. De aceea, nu se ştie cine erau bărbaţii din camioane.

„Combustibilul UNRWA şi alte tipuri de materiale sunt păstrate în scopuri strict umanitare, iar orice utilizare a unor astfel de bunuri în orice alte scopuri este condamnată ferm”, a transmis agenţia ONU.

Sediul UNRWA a fost evacuat vineri seara. Dispariţia are loc în timp ce combustibilul se găseşte din ce în ce mai greu în Gaza. Administratorii spitalelor au avertizat luni că proviziile lor ar putea fi epuizate în câteva ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici