George W. Bush l-a felicitat pe Barack Obama

Preşedintele american în exerciţiu, George W. Bush, i-a telefonat democratului Barack Obama, pe care l-a felicitat pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale de marţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Dana Perino.

12 afișări
Imaginea articolului George W. Bush l-a felicitat pe Barack Obama

George W. Bush l-a felicitat pe Barack Obama (Imagine: Mediafax/AFP)

"Domnule preşedinte, felicitările mele! Ce seară superbă pentru dumneavoastră, pentru familia şi pentru susţinătorii dumneavoastră!", a spus Bush.

"Vă promit că această tranziţie se va desfăşura lin. Sunteţi pe punctul de a face una dintre cele mai mari călătorii din viaţa dumneavoastră. Felicitări, vă doresc să vă facă plăcere", a adăugat preşedintele american în exerciţiu.

Perino a precizat că Bush l-a invitat pe Obama să facă în curând o vizită la Casa Albă, împreună cu familia.

Barack Obama a obţinut, conform estimărilor, victoria în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, iar contracandidatul său, republicanul John McCain, şi-a recunoscut înfrângerea şi l-a felicitat pe primul preşedinte ales de culoare al SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici